Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Castle Wolfenstein Türkçe yama

13.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Castle Wolfenstein. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Castle Wolfenstein (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
İkinci Dünya Savaşı tüm Avrupayı kasıp kavuruyor. Wolfenstein Kalesi, Reich ordusu tarafından işgal edildi ve savaş cephesi karargahına dönüştürüldü.

İndirme sayısı:
9277
Yayın yılı:
1984





Castle Wolfenstein oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Castle Wolfenstein dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Castle Wolfenstein klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Castle Wolfenstein ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Castle Wolfenstein oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Castle Wolfenstein içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Return to Castle Wolfenstein, şimdiye kadar piyasaya sürülen ilk FPS olarak kabul edilen efsanevi aksiyon oyunu Wolfenstein 3Dnin devamı niteliğindedir.
PC ve PS3 için Wolfenstein, İkinci Dünya Savaşında savaşan bir müttefik asker olan B.
İkinci Dünya Savaşı çerçevesinde sunulan alternatif bir hikaye. Hitlerin en yakın arkadaşları, Wolfenstein Şatosunda süper askerlerin yaratılmasıyla ilgili araştırmalar yürütür.
Wolfenstein Cyberpilot, sıfırdan VR teknolojisi düşünülerek geliştirilmiş, PC için bir aksiyon oyunudur.
Wolfenstein III, Wolfenstein serisinin dokuzuncu tam teşekküllü bölümü ve Wolfenstein II: The New Colossusun doğrudan devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle