Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wolfenstein: Cyberpilot Türkçe yama

28.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wolfenstein: Cyberpilot. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TSRh.

Oyun için türkçe yama metni Wolfenstein: Cyberpilot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Wolfenstein Cyberpilot, sıfırdan VR teknolojisi düşünülerek geliştirilmiş, PC için bir aksiyon oyunudur. Proje Machine Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9670
Yayın yılı:
2019





Wolfenstein: Cyberpilot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wolfenstein: Cyberpilot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wolfenstein: Cyberpilot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wolfenstein: Cyberpilot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wolfenstein: Cyberpilot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wolfenstein: Cyberpilot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Güncelleme: Oyun, yayıncı tarafından App Storedan kaldırıldı. Wolfenstein RPG, tüm zamanların en ünlü üç boyutlu atıcılarından birini sıra tabanlı RPG unsurlarıyla birleştirmeye yönelik oldukça sıra
Wolfenstein II: The New Colossus, Machine Games tarafından yaratılan en çok satan FPP nişancı serisinin bir başka bölümüdür.
Wolfenstein II: The New Colossus – The Amazing Deeds of Captain Wilkins, Machine Games tarafından geliştirilen Wolfenstein II: The New Colossus adlı oyunun dördüncü DLCsidir.
Wolfenstein III, Wolfenstein serisinin dokuzuncu tam teşekküllü bölümü ve Wolfenstein II: The New Colossusun doğrudan devamıdır.
Wolfenstein: PC, PS4 vb. için Yeni Düzen, efsanevi birinci şahıs nişancı serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle