Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wolfenstein III Türkçe yama

13.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Wolfenstein III. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ORiON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Wolfenstein III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Wolfenstein III, Wolfenstein serisinin dokuzuncu tam teşekküllü bölümü ve Wolfenstein II: The New Colossusun doğrudan devamıdır. Önceki iki oyun gibi bu oyun da Machine Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9165
Yayın yılı:
2023





Wolfenstein III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wolfenstein III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wolfenstein III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wolfenstein III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wolfenstein III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wolfenstein III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Güncelleme: Oyun, yayıncı tarafından App Storedan kaldırıldı. Wolfenstein RPG, tüm zamanların en ünlü üç boyutlu atıcılarından birini sıra tabanlı RPG unsurlarıyla birleştirmeye yönelik oldukça sıra
Wolfenstein Cyberpilot, sıfırdan VR teknolojisi düşünülerek geliştirilmiş, PC için bir aksiyon oyunudur.
Wolfenstein II: The New Colossus – The Amazing Deeds of Captain Wilkins, Machine Games tarafından geliştirilen Wolfenstein II: The New Colossus adlı oyunun dördüncü DLCsidir.
Wolfenstein: PC, PS4 vb. için Yeni Düzen, efsanevi birinci şahıs nişancı serisinin bir sonraki bölümüdür.
Old Blood, Wolfenstein: The New Orderın 2014te PCde piyasaya sürülen ve oldukça beğenilen bir FPP nişancı oyunu olan ilk genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle