Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jane Angel: Templar Mystery Türkçe yama

02.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Jane Angel: Templar Mystery. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Razor1911.

Oyun için türkçe yama metni Jane Angel: Templar Mystery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Jane Angel: Templar Mystery, bu tür yapımlarda uzmanlaşmış Rus Shaman Games stüdyosu tarafından yaratılmış, gündelik pazara yönelik bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9419
Yayın yılı:
2010





Jane Angel: Templar Mystery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jane Angel: Templar Mystery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jane Angel: Templar Mystery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jane Angel: Templar Mystery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jane Angel: Templar Mystery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jane Angel: Templar Mystery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sacred 2: Fallen Angel for PS3 ve X360, bir dizi cRPGnin ikinci bölümüdür;
Cennetten gönderilen ilahi bir haberci olan Linda Hyde ve Raphael ile Tapınakçıların ve Kutsal Kasenin gizemlerini çözün.
PC, AND ve iOSta yayınlanan Templar Battleforce, bir bilim kurgu evreninde geçen bir taktik RPGdir.
Ever, Jane for PC, Jane Austen tarafından yazılan romanlarda görüldüğü gibi kırsal İngiltere dünyasına girdiğimiz orijinal bir MMORPGdir.
AND, WWW ve iOS için Angel Stone, fantaziyi çeşitli mitolojilerin unsurlarıyla karıştıran bir evrende gerçekleşen aksiyon ile kıyamet sonrası bir hacknslash.
Yorumlar
Yorum ekle