Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ever, Jane Türkçe yama

19.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ever, Jane. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Ever, Jane (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Ever, Jane for PC, Jane Austen tarafından yazılan romanlarda görüldüğü gibi kırsal İngiltere dünyasına girdiğimiz orijinal bir MMORPGdir. Oyun, bağımsız bir 3 Turn Productionsın ilk projesidir.

İndirme sayısı:
8851
Yayın yılı:
2023





Ever, Jane oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ever, Jane dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ever, Jane klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ever, Jane ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ever, Jane oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ever, Jane içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gray Matter, Gabriel Knight 3ün çıkışından bu yana ünlü yazar Jane Jensenin ilk macera oyunudur: hikaye, ürkütücü olayları doğaüstü olaylarla en iyi Jensen tarzında karıştırır.
Jane Sinclaire birçok tehlikeli maceraya atıldı, ancak gizemli Adera şehri gibi bir şey yaşamadı.
Oyuncu, Er John Mc Affrey olarak başlar. Asistanı Jane ile birlikte kendi dedektiflik bürosuna sahiptir.
Jane Angel: Templar Mystery, bu tür yapımlarda uzmanlaşmış Rus Shaman Games stüdyosu tarafından yaratılmış, gündelik pazara yönelik bir macera oyunudur.
TTT (Thrust, Twist & Turn), fütüristik, son derece çeşitli rotalarda, köşeler, uçurumlar ve arızalarla dolu bir arcade araba yarışıdır.
Yorumlar
Yorum ekle