Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Angel Code: A Linda Hyde Mystery Türkçe yama

30.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Angel Code: A Linda Hyde Mystery, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir UP7.

Oyun için türkçe yama metni Angel Code: A Linda Hyde Mystery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
Cennetten gönderilen ilahi bir haberci olan Linda Hyde ve Raphael ile Tapınakçıların ve Kutsal Kasenin gizemlerini çözün. Lindanın Romada bir evi miras almasıyla başlayan inanılmaz olaylar dizisine kendinizi kaptırın.

İndirme sayısı:
10773
Yayın yılı:
2011





Angel Code: A Linda Hyde Mystery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Angel Code: A Linda Hyde Mystery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Angel Code: A Linda Hyde Mystery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Angel Code: A Linda Hyde Mystery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Angel Code: A Linda Hyde Mystery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Angel Code: A Linda Hyde Mystery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deep Angel, aynı adlı ünlü bir çevrimiçi destanın (romanın) motiflerine dayanan bir denizaltı simülatörü ile bir macera aksiyon oyununun birleşimi olan bir oyundur.
Jane Angel: Templar Mystery, bu tür yapımlarda uzmanlaşmış Rus Shaman Games stüdyosu tarafından yaratılmış, gündelik pazara yönelik bir macera oyunudur.
Ben, Doktor Henry Jekyll, her insanda bulunan iyiyi ve kötüyü ayırmaya yönelik araştırma çabalarıma son vermek için geri dönüşü olmayan bir karar vermiştim.
PC ve NDSde yayınlanan Dr. Jekyll ve Bay Hydeın Gizemli Vakası, klasik bilim kurgu literatürünü video oyunları dünyasına aktarmaya yönelik bir başka girişimdir.
AND, WWW ve iOS için Angel Stone, fantaziyi çeşitli mitolojilerin unsurlarıyla karıştıran bir evrende gerçekleşen aksiyon ile kıyamet sonrası bir hacknslash.
Yorumlar
Yorum ekle