Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Brooktown High: Senior Year Türkçe yama

26.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Brooktown High: Senior Year. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir l0wb1t.

Oyun için türkçe yama metni Brooktown High: Senior Year (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Keşke şimdi bildiklerini o zaman bilseydin. İşte, Brooktown Lisesine girerek lise günlerinizi yeniden yaşama şansınız. Erkek veya kadın olarak oynamayı seçin ve kendi benzersiz karakterinizi yaratın.

İndirme sayısı:
8726
Yayın yılı:
2007





Brooktown High: Senior Year oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Brooktown High: Senior Year dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Brooktown High: Senior Year klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Brooktown High: Senior Year ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Brooktown High: Senior Year oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Brooktown High: Senior Year içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Last Year, bağımsız stüdyo Elastic Games tarafından geliştirilen ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde PCye getirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
A Year Of Rain, öncelikle çok oyunculu deneyim için tasarlanmış gerçek zamanlı bir stratejidir.
Lise Müzikali 3: DANS! hayranların üç High School Musical filminin tümünün enerjisini, eğlencesini ve müziğini deneyimlemelerini sağlar.
Seed of Evil, Mutant Year Zeronun ilk genişleme paketidir ve oyunda sunulan hikayenin doğrudan devamıdır.
Disney Sing It: High School Musical 3: Senior Year, Disney Film Studio tarafından yaratılan itibari filme dayanan bir müzik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle