Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mutant Year Zero: Seed of Evil Türkçe yama

04.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Mutant Year Zero: Seed of Evil. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Mutant Year Zero: Seed of Evil (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Seed of Evil, Mutant Year Zeronun ilk genişleme paketidir ve oyunda sunulan hikayenin doğrudan devamıdır. Yine, çözülmesi gereken yeni sırlar, yenilecek rakipler ve ziyaret edilecek yerler ile bir grup mutantın kaderini yönlendireceğiz.

İndirme sayısı:
10190
Yayın yılı:
2019





Mutant Year Zero: Seed of Evil oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mutant Year Zero: Seed of Evil dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mutant Year Zero: Seed of Evil klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mutant Year Zero: Seed of Evil ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mutant Year Zero: Seed of Evil oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mutant Year Zero: Seed of Evil içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Seed, Danimarkalı bir geliştirme şirketi olan Runestone Game Development tarafından yaratılan MMORPG türünün bir temsilcisidir.
Seed, yabancı bir gezegende Dünyaya benzer koşullara sahip bir insan kolonisi kurup denetlediğimiz, diğer oyuncularla işbirliği ve rekabet içinde bulunduğumuz bir ağ strateji oyunudur.
Mutant Year Zero: Road to Eden, Leonardo da Vincinin prototip helikopterinin simülatörü olan Landit Banditi 2010 yılında çıkaran The Bearded Ladies Consulting tarafından geliştirildi.
Gundam Seed Battle Destiny, Gundam Seed evreninden harika robotların pilotu olarak oynamamıza izin veren üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Seed of the Dead: Sweet Home, dinamik bir FPS ve bir flört simülatörünün orijinal bir melezidir.
Yorumlar
Yorum ekle