Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A Year of Rain Türkçe yama

25.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz A Year of Rain. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni A Year of Rain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
A Year Of Rain, öncelikle çok oyunculu deneyim için tasarlanmış gerçek zamanlı bir stratejidir. Oyun, portföyünde Blackguards, The Whispered World, Deponia, The Pillars of the Earth ve The Dark Eye: Curse of the Crows gibi oyunları içeren Alman stüdyosu Daedalic Entertainment tarafından oluşturuldu ve yayınlandı.

İndirme sayısı:
8001
Yayın yılı:
2020





A Year of Rain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A Year of Rain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A Year of Rain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A Year of Rain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A Year of Rain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A Year of Rain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ayo: A Rain Tale for PC, AND ve iOS, klasik bir 2D yandan kaydırma platform oyunudur.
Earth Defense Force: Iron Rain, D3 Publisher tarafından yayınlanan shooter serisinin bir sonraki bölümüdür.
PC için Risk of Rain 2, platform oyunları, RPGler ve roguelike yapımların unsurlarını birleştiren, çok beğenilen bir oyunun devamıdır.
Insomniac Games tarafından hazırlanan serinin üçüncü bölümü, bir kez daha cesur mor ejderha Spyro rolünü üstlenmemizi ve dünyayı kurtarmamızı sağlıyor.
Steel Rain, strateji oyunu ve RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş, PC ve XONEda yayınlanan bir 2D yandan kaydırmalı nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle