Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ayo: A Rain Tale Türkçe yama

08.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ayo: A Rain Tale. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Solitary.

Oyun için türkçe yama metni Ayo: A Rain Tale (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Ayo: A Rain Tale for PC, AND ve iOS, klasik bir 2D yandan kaydırma platform oyunudur. Günlük işi su arayan Sahra yakınlarında yaşayan genç bir kız olan Ayo olarak oynuyorsunuz.

İndirme sayısı:
9013
Yayın yılı:
2017





Ayo: A Rain Tale oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ayo: A Rain Tale dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ayo: A Rain Tale klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ayo: A Rain Tale ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ayo: A Rain Tale oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ayo: A Rain Tale içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PCde yayınlanan Rain of Reflections, sıra tabanlı izometrik savaşları Detroit: Become Humana benzer bir dünya keşfiyle birleştiren bir siberpunk RPGdir.
Kathy Rain, PC için tıkla ve tıkla arayüzüne sahip eski tarz bir macera oyunudur.
PC için Risk of Rain 2, platform oyunları, RPGler ve roguelike yapımların unsurlarını birleştiren, çok beğenilen bir oyunun devamıdır.
Steel Rain, strateji oyunu ve RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş, PC ve XONEda yayınlanan bir 2D yandan kaydırmalı nişancı oyunudur.
Risk of Rain 2: Survivors of the Void, 2020de piyasaya sürülen aksiyon oyunu Risk of Rain 2nin ilk eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle