Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Horde: The Citadel Türkçe yama

25.08.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Horde: The Citadel. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TLC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Horde: The Citadel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
HORDE: The Citadel, Horde: The Northern Windin bir eklentisidir. Rus halk hikayelerine dayanan bir strateji oyunudur. Oyuncu, kahramanı ve birkaç savaşçısının bir yerleşim yeri kurmasıyla başlar.

İndirme sayısı:
10047
Yayın yılı:
2004





Horde: The Citadel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Horde: The Citadel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Horde: The Citadel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Horde: The Citadel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Horde: The Citadel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Horde: The Citadel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Goblin Commander™: Unleash the Horde, düşmanı yok etmek, yerleşim bölgelerini yağmalamak ve dünyayı yakmak için beceri ve cesaretinizi çağırıyor.
Citadel: Çok oyunculu bir RPGde PC, PS4 ve XONE için Fire ile dövüldü.
Vedelem: The Golden Horde, açıkça popüler They Are Billionsdan ilham alan, oynaması ücretsiz, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Mass Effect 3 Citadel, BioWarein Mass Effect 3 için hazırladığı tek oyunculu modun son eklentisidir.
HORDE, Rus halk hikayelerine dayanan bir strateji oyunudur. Oyuncu, kahramanı ve birkaç savaşçısının bir yerleşim yeri kurmasıyla başlar.
Yorumlar
Yorum ekle