Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Horde: The Northern Wind Türkçe yama

01.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Horde: The Northern Wind. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir tRUE.

Oyun için türkçe yama metni Horde: The Northern Wind (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
HORDE, Rus halk hikayelerine dayanan bir strateji oyunudur. Oyuncu, kahramanı ve birkaç savaşçısının bir yerleşim yeri kurmasıyla başlar. Oyun sırasında oyuncu şehrini ekonomik olarak geliştirir ve ülkesini saldırgan komşulardan korumak için bir ordu kurar.

İndirme sayısı:
10918
Yayın yılı:
1999





Horde: The Northern Wind oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Horde: The Northern Wind dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Horde: The Northern Wind klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Horde: The Northern Wind ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Horde: The Northern Wind oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Horde: The Northern Wind içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Goblin Commander™: Unleash the Horde, düşmanı yok etmek, yerleşim bölgelerini yağmalamak ve dünyayı yakmak için beceri ve cesaretinizi çağırıyor.
Ölümsüzlerin öldürmediği, işe aldıkları ilginç bir aksiyon bulmacasına katılın.
Vedelem: The Golden Horde, açıkça popüler They Are Billionsdan ilham alan, oynaması ücretsiz, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Majesty: The Northern Expansion, bir fantezi dünyasının kralı olarak krallığımızı genişletmek ve geliştirmek ve ayrıca astlarımızın refahına bakmak zorunda olduğumuz popüler bir strateji oyunu olan
Horde, günümüz standartlarında gerçek zamanlı bir strateji olarak tanımlanabilir, ancak o zamanların demir pozisyonları ile karşılaştırıldığında, Command & Conquer veya WarCraft II, tamamen farklı
Yorumlar
Yorum ekle