Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Goblin Commander: Unleash the Horde Türkçe yama

21.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Goblin Commander: Unleash the Horde. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UnderPL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Goblin Commander: Unleash the Horde (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Goblin Commander™: Unleash the Horde, düşmanı yok etmek, yerleşim bölgelerini yağmalamak ve dünyayı yakmak için beceri ve cesaretinizi çağırıyor.

İndirme sayısı:
8552
Yayın yılı:
2003





Goblin Commander: Unleash the Horde oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Goblin Commander: Unleash the Horde dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Goblin Commander: Unleash the Horde klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Goblin Commander: Unleash the Horde ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Goblin Commander: Unleash the Horde oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Goblin Commander: Unleash the Horde içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 ve PCdeki Song of Unleash, iki boyutlu manga tarzı bir görsel roman ve PS4, Nintendo Switch ve PCde bulunan Song of Memoriesin devamı niteliğindedir.
Vedelem: The Golden Horde, açıkça popüler They Are Billionsdan ilham alan, oynaması ücretsiz, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
HORDE, Rus halk hikayelerine dayanan bir strateji oyunudur. Oyuncu, kahramanı ve birkaç savaşçısının bir yerleşim yeri kurmasıyla başlar.
Goblin Sword, renkli, pixelart grafiklerde tutulan klasik bir 2D platform oyunudur.
Trine 2: Goblin Menace, Trine 2 oyun dünyasına altı yeni beceri ve altı benzersiz seviyeye yayılan tamamen yeni bir senaryo getiriyor ve orijinal Trine 2nin ödüllü görsellerini daha da geliştiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle