Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Goblin Sword Türkçe yama

09.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Goblin Sword. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Lz0, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Goblin Sword (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Goblin Sword, renkli, pixelart grafiklerde tutulan klasik bir 2D platform oyunudur. Rocket Warriorın yaratıcıları olan iki kişilik stüdyo Gelato Games tarafından geliştirilen yapım, iOS sistemi ile mobil cihazlara da yolunu bulmuştur.

İndirme sayısı:
10939
Yayın yılı:
2014





Goblin Sword oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Goblin Sword dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Goblin Sword klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Goblin Sword ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Goblin Sword oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Goblin Sword içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Goblin Commander™: Unleash the Horde, düşmanı yok etmek, yerleşim bölgelerini yağmalamak ve dünyayı yakmak için beceri ve cesaretinizi çağırıyor.
PC, PS4 ve PSV için Accel World vs. Sword Art Online, Sword Art Online ve Accel Worlde dayalı bir aksiyon RPGsidir.
Soslu Kılıç, Diatomic Games adlı tek kişilik bir stüdyo tarafından geliştirilen dinamik bir aksiyon oyunudur.
AND, WP ve iOS için Sword of Xolan, Türkiyeden bağımsız geliştirici Alper Sarıkaya tarafından geliştirilen bir 2D fantezi platform oyunudur.
Trine 2: Goblin Menace, Trine 2 oyun dünyasına altı yeni beceri ve altı benzersiz seviyeye yayılan tamamen yeni bir senaryo getiriyor ve orijinal Trine 2nin ödüllü görsellerini daha da geliştiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle