Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sword With Sauce Türkçe yama

10.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Sword With Sauce. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sword With Sauce (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Soslu Kılıç, Diatomic Games adlı tek kişilik bir stüdyo tarafından geliştirilen dinamik bir aksiyon oyunudur. Tarzı ve mekaniği, bir Polonya yapımı SUPERHOTu andırıyor.

İndirme sayısı:
10659
Yayın yılı:
2018





Sword With Sauce oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sword With Sauce dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sword With Sauce klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sword With Sauce ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sword With Sauce oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sword With Sauce içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sword Art Online: Alicization Lycoris, Sword Art Online adlı popüler animeden bilinen evrende geçen aksiyonlu bir RPGdir.
Sword Girls, kartları toplayabileceğiniz, güçlü desteler oluşturabileceğiniz, güçlü zindan patronlarını fethedebileceğiniz ve rakiplerinizi yenebileceğiniz anime tarzı bir çevrimiçi koleksiyon kart
Sword Legacy: Omen, Firecast Studio tarafından geliştirilen bir taktik RPGdir.
The Legend of Zelda: Skyward Sword for Wii bir aksiyon-macera oyunudur ve The Legend of Zelda serisinin bu konsol için yayınlanan ikinci bölümüdür.
AND, WP ve iOS için Sword of Xolan, Türkiyeden bağımsız geliştirici Alper Sarıkaya tarafından geliştirilen bir 2D fantezi platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle