Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sword Girls Türkçe yama

18.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Sword Girls. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sword Girls (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Sword Girls, kartları toplayabileceğiniz, güçlü desteler oluşturabileceğiniz, güçlü zindan patronlarını fethedebileceğiniz ve rakiplerinizi yenebileceğiniz anime tarzı bir çevrimiçi koleksiyon kart oyunudur.

İndirme sayısı:
10253
Yayın yılı:
2012





Sword Girls oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sword Girls dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sword Girls klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sword Girls ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sword Girls oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sword Girls içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
River City Girls Zero, Batıda River City olarak bilinen Kunio-kun adlı Japon beatem up serisinin bir yan ürünü ve River City Girls alt döngüsünün bir ön bölümüdür.
The Idolmaster Cinderella Girls: Viewing Revolution, PlayStation 4 ve PlayStation VR için geliştirilmiş etkileşimli bir konserdir.
PSVde yayınlanan Bullet Girls 2, 2014te yayınlanan Bullet Girls aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Diva Girls, Wiiye doğru kayıyor. Diva Girls ile ilk kez Nintendo Wiide tanışın.
Girls und Panzer: PS4 için Dream Tank Match, Girls und Panzer adlı popüler anime dizilerine ve filmlerine dayanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle