Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warframe Türkçe yama

19.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Warframe. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama LSD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Warframe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Warframe, işbirlikçi bir bilim kurgu nişancı oyunudur. The Darkness II, Pariah ve Dark Sector gibi oyunların geliştiricileri Digital Extremes tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10322
Yayın yılı:
2013





Warframe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warframe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warframe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warframe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warframe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warframe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Soulframe, RPG öğeleriyle zenginleştirilmiş fantezi gerçeklerinde ayarlanan bir fantezi çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Borderlands 3, RPG öğelerine sahip tanınmış bir FPP atıcı serisinin üçüncü ana oyunudur ve yağmacı atıcı türünün ayrılmasına önemli ölçüde katkıda bulunmuştur (Tom Clancys The Division, Anthem veya
Star Trek, Unreal Tournament, Dark Sector ve The Darkness 2 gibi başlıkların yazarları olan Kanadalı Digital Extremes stüdyosunun eseridir.
Darkness Rising, günümüzün en iyi MMOCRPG oyunlarından biri olan Dark Age of Camelotun altıncı (Shrouded Isles, Trials of Atlantis, Foundations, New Frontiers, Catacombstan sonra) uzantısıdır.
Kendinizi bir kez daha Howard E. Loreidin yerine koyun ve her an daha da kararan, tüyler ürpertici bir Lovecraftian dünyasına dalın.
Yorumlar
Yorum ekle