Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Age of Camelot: Darkness Rising Türkçe yama

21.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dark Age of Camelot: Darkness Rising. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dark Age of Camelot: Darkness Rising (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Darkness Rising, günümüzün en iyi MMOCRPG oyunlarından biri olan Dark Age of Camelotun altıncı (Shrouded Isles, Trials of Atlantis, Foundations, New Frontiers, Catacombstan sonra) uzantısıdır.

İndirme sayısı:
9452
Yayın yılı:
2005





Dark Age of Camelot: Darkness Rising oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Age of Camelot: Darkness Rising dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Age of Camelot: Darkness Rising klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Age of Camelot: Darkness Rising ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Age of Camelot: Darkness Rising oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Age of Camelot: Darkness Rising içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Camelot Unchained, City State Entertainment tarafından geliştirilen bir MMORPG oyunudur.
Açıklanamayan. Keşfedilmemiş. Beklenmeyen. Albion, Hibernia ve Midgard arasındaki savaş şiddetlenirken, Dünyanın derinliklerinde yeni bir tehdit büyüyor.
Atlantisin efsanevi kayıp uygarlığının kalıntıları bulundu… ve harabelerde geride kalan eski büyü ve gücü yeniden keşfetmek Camelotun Karanlık Çağının üç Diyarına kalmış.
Kendinizi bir kez daha Howard E. Loreidin yerine koyun ve her an daha da kararan, tüyler ürpertici bir Lovecraftian dünyasına dalın.
Dark Age of Camelot, destansı fantezi kitlesel çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununun yeni genişleme paketi Labyrinth of the Minotaurun piyasaya sürülmesiyle beşinci yılını kutluyor.
Yorumlar
Yorum ekle