Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Trek Türkçe yama

18.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Star Trek. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Star Trek (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Star Trek, Unreal Tournament, Dark Sector ve The Darkness 2 gibi başlıkların yazarları olan Kanadalı Digital Extremes stüdyosunun eseridir. Oyun geliştiricileri iki film arasındaki boşluğu doldurmaya karar verdiler: Star Trek (2009) ve Star Trek 2 (2012) hikayelerini yeni unsurlarla genişletirken.

İndirme sayısı:
10312
Yayın yılı:
2013





Star Trek oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Trek dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Trek klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Trek ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Trek oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Trek içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trek, kült bilim kurgu serisinin evreninde geçen ilk bilgisayar oyunlarından biridir ve IBM PC kişisel bilgisayarları için mevcut olan ilk oyunlardan biridir.
Star Trek: 25th Anniversary, popüler Star Trek film evreninde geçen bir macera oyunudur.
Star Trek: Trexels, ikonik Star Trek evreninde geçen ve kanonundan maça çizimleri (diğer şeylerin yanı sıra ünlü kahramanlar ve müzik kullanılarak) bir oyundur.
Star Trek: Borg Assimilator, Star Trek evrenine gömülü dünyayı inşa etmenin ilk simülasyonudur.
PC için Star Trek Düşmanları, çoğunlukla filmlerden ve dizilerden bilinen popüler Star Trek evrenine dayanan dijital bir kart oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle