Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Inpatient Türkçe yama

05.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Inpatient! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Inpatient (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
The In Patient for PS4, bir sanal gerçeklik başlığı olan PlayStation VR için geliştirilmiş birinci şahıs perspektifli bir korku oyunudur. Bu, aynı türden, Before Dawn adlı önceki oyunlarıyla tanınan Supermassive Games stüdyosunun bir eseridir.

İndirme sayısı:
9652
Yayın yılı:
2018





The Inpatient oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Inpatient dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Inpatient klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Inpatient ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Inpatient oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Inpatient içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nuclear Dawn 2, InterWave stüdyosunun sorumlu olduğu birinci şahıs nişancı (FPS) ve strateji modunun (RTS) bir kombinasyonudur.
Man of Medan bir korku macera oyunudur. Yapım, Before Dawn ve Hidden Agenda gibi başlıklarla tanınan Supermassive Games stüdyosu tarafından geliştirildi.
Şafağa Kadar, orijinal olarak PlayStation 3 için PlayStation Move hareket kontrol cihazı desteği ile geliştirilmiş korku temalı bir 3D macera oyunudur.
PC için Robo Recall, sanal gerçeklik deneyimi sunan birinci şahıs perspektifli bir aksiyon oyunudur.
Tumble VR, PlayStation VR için tasarlanmış bir PS4 oyunudur. Yapım Supermassive Games tarafından oluşturuldu, esas olarak korku oyunları Before Dawn ve Before Dawn: Rush of Blood ile tanınan bir
Yorumlar
Yorum ekle