Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tumble VR Türkçe yama

22.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Tumble VR. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tumble VR (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Tumble VR, PlayStation VR için tasarlanmış bir PS4 oyunudur. Yapım Supermassive Games tarafından oluşturuldu, esas olarak korku oyunları Before Dawn ve Before Dawn: Rush of Blood ile tanınan bir stüdyo, yine de Killzone HDyi yarattılar ve LittleBigPlanetin sonraki taksitlerine genişlemenin geliştirilmesine yardımcı oldular.

İndirme sayısı:
8784
Yayın yılı:
2016





Tumble VR oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tumble VR dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tumble VR klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tumble VR ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tumble VR oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tumble VR içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Man of Medan bir korku macera oyunudur. Yapım, Before Dawn ve Hidden Agenda gibi başlıklarla tanınan Supermassive Games stüdyosu tarafından geliştirildi.
Canavarların Şafağı, dev canavarlarla savaşmamıza izin veren bir dövüş oyunudur.
Şafağa Kadar, orijinal olarak PlayStation 3 için PlayStation Move hareket kontrol cihazı desteği ile geliştirilmiş korku temalı bir 3D macera oyunudur.
Korkunç: Alien Dawn, hayatta kalma unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
Gray Dawn, Interactive Stone tarafından geliştirilen din temalı bir macera korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle