Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blazing Trails Türkçe yama

11.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Blazing Trails. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Blazing Trails (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Blazing Trails, 1986 yılında Gremlin Graphics tarafından Commodore 64 bilgisayarlar için oluşturulan Trailblazer programının bir hayranıdır. Oyuncunun görevi (hem orijinal hem de yeniden yapımda) çok basittir: Topu tuzaklarla dolu uzun bir pistte yuvarlaması gerekir.

İndirme sayısı:
9043
Yayın yılı:
1999





Blazing Trails oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blazing Trails dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blazing Trails klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blazing Trails ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blazing Trails oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blazing Trails içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Blazing Chrome, ikonik Metal Slug serisi tarafından yönetilen, türün 16-bitlik temsilcilerinden bol bol ödünç alınan dinamik bir shootem up oyunudur.
The Legend of Heroes: Trails in the Sky PC, PSP vb. için 3rd, Nihon Falcom tarafından geliştirilen Japon RPG serisinin bir başka bölümüdür.
PC, PSP ve PSVde yayınlanan The Legend of Heroes: Trails in the Sky Second Chapter, Nihon Falcomun üçlemesinin ikinci bölümü olan bir Japon RPGsidir.
Blazing Strike, türün klasik 2D oyunlarından ilham alan bir kavga oyunudur.
Golden Trails 2: The Lost Legacy, 2010 yılında Golden Trails: The New Western Rush ile başlatılan bir dizi dedektif macerasının ikinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle