Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Golden Trails 2: The Lost Legacy Türkçe yama

25.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Golden Trails 2: The Lost Legacy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Golden Trails 2: The Lost Legacy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
Golden Trails 2: The Lost Legacy, 2010 yılında Golden Trails: The New Western Rush ile başlatılan bir dizi dedektif macerasının ikinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
8889
Yayın yılı:
2011





Golden Trails 2: The Lost Legacy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Golden Trails 2: The Lost Legacy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Golden Trails 2: The Lost Legacy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Golden Trails 2: The Lost Legacy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Golden Trails 2: The Lost Legacy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Golden Trails 2: The Lost Legacy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Legend of Heroes: Trails in the Sky PC, PSP vb. için 3rd, Nihon Falcom tarafından geliştirilen Japon RPG serisinin bir başka bölümüdür.
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II PC, PS3 ve PSV için Nihon Falcom tarafından geliştirilen bir dizi jRPGnin ikinci bölümüdür.
PC, PSP ve PSVde yayınlanan The Legend of Heroes: Trails in the Sky Second Chapter, Nihon Falcomun üçlemesinin ikinci bölümü olan bir Japon RPGsidir.
Blazing Trails, 1986 yılında Gremlin Graphics tarafından Commodore 64 bilgisayarlar için oluşturulan Trailblazer programının bir hayranıdır.
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III PS4 için Nihon Falcom Corp tarafından geliştirilen jRPG serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle