Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III Türkçe yama

28.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III PS4 için Nihon Falcom Corp tarafından geliştirilen jRPG serisinin bir başka bölümüdür. Serinin önceki iki oyunu PlayStation 3 ve PlayStation Vitada yayınlanmıştır.

İndirme sayısı:
10460
Yayın yılı:
2019





The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Legend of Heroes: Trails in the Sky PC, PSP vb. için 3rd, Nihon Falcom tarafından geliştirilen Japon RPG serisinin bir başka bölümüdür.
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II PC, PS3 ve PSV için Nihon Falcom tarafından geliştirilen bir dizi jRPGnin ikinci bölümüdür.
PC, PSP ve PSVde yayınlanan The Legend of Heroes: Trails in the Sky Second Chapter, Nihon Falcomun üçlemesinin ikinci bölümü olan bir Japon RPGsidir.
Efsane Of Heroes: Azure Trails, Popüler The Legend of Heroes serisinden bir JRPGdir.
PC, PSP ve PS3te piyasaya sürülen The Legend of Heroes: Trails in the Skyın yapımcısı Japon stüdyosu Falcom tarafından yapıldı.
Yorumlar
Yorum ekle