Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blazing Strike Türkçe yama

25.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Blazing Strike. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir SERGANT.

Oyun için türkçe yama metni Blazing Strike (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Blazing Strike, türün klasik 2D oyunlarından ilham alan bir kavga oyunudur. Proje, RareBreed Makes Games stüdyosunun ilk yapımı. Oyun mekaniğiOyun, oyunun iki oyuncu arasındaki düellolar etrafında döndüğü klasik bir kavga oyunudur.

İndirme sayısı:
8251
Yayın yılı:
2023





Blazing Strike oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blazing Strike dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blazing Strike klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blazing Strike ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blazing Strike oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blazing Strike içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Blazing Chrome, ikonik Metal Slug serisi tarafından yönetilen, türün 16-bitlik temsilcilerinden bol bol ödünç alınan dinamik bir shootem up oyunudur.
Strike Suit Infinity, Strike Suit Zeroya dayanan yüksek puanlı bir kovalayıcıdır.
Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII, II. Dünya Savaşının hava muharebeleri hakkında başarılı bir video oyununun devamı niteliğindedir.
Blazing Trails, 1986 yılında Gremlin Graphics tarafından Commodore 64 bilgisayarlar için oluşturulan Trailblazer programının bir hayranıdır.
Naruto Shippuden: AND ve iOS için Ultimate Ninja Blazing, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip bir aksiyon rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle