Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strike Suit Infinity Türkçe yama

08.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Strike Suit Infinity. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Strike Suit Infinity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Strike Suit Infinity, Strike Suit Zeroya dayanan yüksek puanlı bir kovalayıcıdır. Oyun, takviye yönetimi stratejisine ek olarak it dalaşı becerilerinizin bir kombinasyonunu gerektirir.

İndirme sayısı:
8010
Yayın yılı:
2013





Strike Suit Infinity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strike Suit Infinity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strike Suit Infinity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strike Suit Infinity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strike Suit Infinity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strike Suit Infinity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Leisure Suit Larry kimdir? Sözlükte nerd kelimesine bakarsanız, Leisure Suit Larrynin resmini bir tanım olarak bulmakla yükümlüsünüz.
Leisure Suit Larry: Reloaded, Larry Laffer adında bir erotomanyakın hikayesini anlatan macera oyunları serisinin ilk bölümünün yeniden çevrimidir.
Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2, Gundam evreninde geçen ücretsiz bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Mobile Suit Gundam Unicorn, uzayda geçen bir aksiyon oyunu ve bir yosun savaş simülatörünün birleşimidir.
Strike Suit Zero, sizi Dünyanın kaderinin it dalaşı becerilerinize bağlı olduğu devasa filo savaşlarının ortasına koyan, hızlı ve çılgınca uzay savaşları sunan bir bilgisayar oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle