Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Quest: The Sarien Encounter Türkçe yama

21.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Space Quest: The Sarien Encounter. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Space Quest: The Sarien Encounter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Evreni temizlemeye çıktı... AMA PENCERE YAPMAZ Bilgisayar istasyonuna bağlanın ve patlamaya hazırlanın. Heyecan verici grafikler sizi koltuğunuzdan uçurmazsa, kahkahalar sizi yerde yuvarlar.

İndirme sayısı:
10791
Yayın yılı:
1987





Space Quest: The Sarien Encounter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Quest: The Sarien Encounter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Quest: The Sarien Encounter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Quest: The Sarien Encounter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Quest: The Sarien Encounter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Quest: The Sarien Encounter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BU 2 ADAYI GÖRDÜNÜZ MÜ? Yazılım yazarları korsan mı? Grafik olarak abartılı (ve hicivsel olarak sansasyonel) Space Quest serisinin tasarımcıları Andromedadan İki Adam, ince oksijene kayboldu!
Sirius kökenli terk edilmiş bir ana gemi geçmişten garip sinyaller gönderiyor ve araştıracak kadar büyük silahlara sahip tek bir adam var: Sam "Ciddi" Taş.
Last Encounter, roguelike unsurlarla renklendirilmiş bir çift çubuklu nişancı oyunudur.
Space Quest VI: Spinal Frontier, Sierranın büyük Space Quest serisinin (daha sonra geliştirilmeye son verildi) son bölümü ve aynı zamanda yalnızca CD-ROM ortamında yayınlanan ilk bölüm.
Yorumlar
Yorum ekle