Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Quest V: The Next Mutation Türkçe yama

01.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Space Quest V: The Next Mutation. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Space Quest V: The Next Mutation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:

İndirme sayısı:
8482
Yayın yılı:
1993





Space Quest V: The Next Mutation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Quest V: The Next Mutation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Quest V: The Next Mutation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Quest V: The Next Mutation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Quest V: The Next Mutation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Quest V: The Next Mutation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BU 2 ADAYI GÖRDÜNÜZ MÜ? Yazılım yazarları korsan mı? Grafik olarak abartılı (ve hicivsel olarak sansasyonel) Space Quest serisinin tasarımcıları Andromedadan İki Adam, ince oksijene kayboldu!
Gamma World: Alpha Mutation, Atari ile Dungeons & Dragons: Daggerdaleden bilinen bağımsız bir stüdyo Bedlam Games arasındaki işbirliğinin sonucu olan bir aksiyon-RPGdir.
Gerçeğin bir görevinde kanun kaçağı Kite olarak oynayın. Her şeyin mümkün olduğu ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı sanal bir dünyada bir yolculuğa başlayın.
Evreni temizlemeye çıktı... AMA PENCERE YAPMAZ Bilgisayar istasyonuna bağlanın ve patlamaya hazırlanın.
Space Quest VI: Spinal Frontier, Sierranın büyük Space Quest serisinin (daha sonra geliştirilmeye son verildi) son bölümü ve aynı zamanda yalnızca CD-ROM ortamında yayınlanan ilk bölüm.
Yorumlar
Yorum ekle