Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Asghan: The Dragon Slayer Türkçe yama

11.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Asghan: The Dragon Slayer. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama QUARTEX.

Oyun için türkçe yama metni Asghan: The Dragon Slayer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Asghan: The Dragon Slayer, Yüzüklerin Efendisinin yaratıcısı J. R. R. Tolkienin eserlerinden esinlenmiştir. Savaşçı bir prens olan Asghan olarak, babanızın ölümünün intikamını almak, ölümcül ejderha ordularıyla savaşmak ve Blackmoon tahtındaki haklı iddianızı yeniden kazanmak için yola çıktınız.

İndirme sayısı:
8220
Yayın yılı:
1998





Asghan: The Dragon Slayer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Asghan: The Dragon Slayer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Asghan: The Dragon Slayer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Asghan: The Dragon Slayer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Asghan: The Dragon Slayer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Asghan: The Dragon Slayer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gauntlet: Slayer Edition, Gauntlet of 2014ün PCler için geliştirilmiş bir sürümüdür ve PlayStation 4 için piyasaya sürülmüştür.
Biwar: Legend of Dragon Slayer bir TPP aksiyon macera oyunudur. Bağımsız bir Endonezya stüdyosu Devata Game Production tarafından geliştirilmiştir.
God Slayer, Uzak Doğudan mitler ve efsaneler ile Batı kültürünün unsurlarının iç içe geçtiği fantastik bir dünyada binlerce oyuncunun rekabet edebileceği, aksiyon odaklı bir MMORPGdir.
Skul: The Hero Slayer, bir aksiyon platform oyunu geleneğinde yapılmış bir roguelike oyunudur.
Buffy the Vampire Slayer: Wrath of the Darkhul King, vampir pogromunu oynadığımız basit bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle