Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gauntlet: Slayer Edition Türkçe yama

24.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Gauntlet: Slayer Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gauntlet: Slayer Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
Gauntlet: Slayer Edition, Gauntlet of 2014ün PCler için geliştirilmiş bir sürümüdür ve PlayStation 4 için piyasaya sürülmüştür. Geliştiriciler, esas olarak yeni bir oyun modu ve artan denge ile sonuçlanan oyun mekaniğini geliştirmeye odaklanmıştır.

İndirme sayısı:
9651
Yayın yılı:
2015





Gauntlet: Slayer Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gauntlet: Slayer Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gauntlet: Slayer Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gauntlet: Slayer Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gauntlet: Slayer Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gauntlet: Slayer Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Efsanevi arcade klasiği Gauntlet, Gauntlet: Seven Sorrowsda yeni bir vizyon, hikaye ve oynanışla yeniden doğuyor.
AND ve iOSta bulunan Mage Gauntlet, bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon RPGsidir.
Gauntlet, 1985 yılında Atari tarafından atari oyunları olarak başlatılan kült zindan tarayıcıları serisindeki bir başka oyundur.
PC, XONE ve WiiUda yayınlanan Gear Gauntlet, Büyük Britanyadan Drop Dead Interactivein piyasaya sürülmesiyle geliştirilen platform unsurlarına sahip dinamik bir aksiyon-arcade oyunudur.
Thor, Thyra, Questor ve Merlin, doğrudan arcade megahitinden en sevdiğiniz karakterlerin devam eden maceralarını Gauntlet IIde evinize güdüyor.
Yorumlar
Yorum ekle