Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gauntlet II Türkçe yama

18.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Gauntlet II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gauntlet II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Thor, Thyra, Questor ve Merlin, doğrudan arcade megahitinden en sevdiğiniz karakterlerin devam eden maceralarını Gauntlet IIde evinize güdüyor. Keşfedilecek 100den fazla yeni labirent düzeniyle Karanlık Zindanlarda hayatta kalmak için savaşırken meydan okuma ve tehlike sizi bekliyor.

İndirme sayısı:
10165
Yayın yılı:
1989





Gauntlet II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gauntlet II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gauntlet II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gauntlet II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gauntlet II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gauntlet II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gauntlet: Slayer Edition, Gauntlet of 2014ün PCler için geliştirilmiş bir sürümüdür ve PlayStation 4 için piyasaya sürülmüştür.
Efsanevi arcade klasiği Gauntlet, Gauntlet: Seven Sorrowsda yeni bir vizyon, hikaye ve oynanışla yeniden doğuyor.
AND ve iOSta bulunan Mage Gauntlet, bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon RPGsidir.
Gauntlet, 1985 yılında Atari tarafından atari oyunları olarak başlatılan kült zindan tarayıcıları serisindeki bir başka oyundur.
PC, XONE ve WiiUda yayınlanan Gear Gauntlet, Büyük Britanyadan Drop Dead Interactivein piyasaya sürülmesiyle geliştirilen platform unsurlarına sahip dinamik bir aksiyon-arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle