Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Skul: The Hero Slayer Türkçe yama

22.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Skul: The Hero Slayer, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Skul: The Hero Slayer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
Skul: The Hero Slayer, bir aksiyon platform oyunu geleneğinde yapılmış bir roguelike oyunudur. Oyun bağımsız SouthPAW Games stüdyosu tarafından geliştirildi ve NeoWiz tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10210
Yayın yılı:
2021





Skul: The Hero Slayer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Skul: The Hero Slayer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Skul: The Hero Slayer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Skul: The Hero Slayer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Skul: The Hero Slayer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Skul: The Hero Slayer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gauntlet: Slayer Edition, Gauntlet of 2014ün PCler için geliştirilmiş bir sürümüdür ve PlayStation 4 için piyasaya sürülmüştür.
Biwar: Legend of Dragon Slayer bir TPP aksiyon macera oyunudur. Bağımsız bir Endonezya stüdyosu Devata Game Production tarafından geliştirilmiştir.
God Slayer, Uzak Doğudan mitler ve efsaneler ile Batı kültürünün unsurlarının iç içe geçtiği fantastik bir dünyada binlerce oyuncunun rekabet edebileceği, aksiyon odaklı bir MMORPGdir.
Buffy the Vampire Slayer: Wrath of the Darkhul King, vampir pogromunu oynadığımız basit bir arcade oyunudur.
Asghan: The Dragon Slayer, Yüzüklerin Efendisinin yaratıcısı J. R.
Yorumlar
Yorum ekle