Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

America II Türkçe yama

09.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, America II, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni America II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
Vahşi Batının sert gerçeklerine gömülü gerçek zamanlı bir stratejinin ikinci kısmı. Kelimenin geleneksel anlamıyla RTSdir, yani burada hem düzinelerce birimin katılımına karşı mücadeleyi, yerleşimlerin inşasını hem de hammaddelerin çıkarılması ve yönetimini bulacağız.

İndirme sayısı:
10386
Yayın yılı:
2023





America II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) America II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales America II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama America II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


America II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve America II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
1820den 1890a kadar Vahşi Batı tarihini anlatan gerçek zamanlı stratejiye bir ek.
Amerika, Data Becker tarafından geliştirilen Vahşi Batı tarihini anlatan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Harley Davidson: Race Across America, ünlü motosiklet üreticisi Harley Davidson Motorcyclesın logosuyla imzalanan ilk bilgisayar oyunlarından biridir.
Rails Across America, 1830dan yakın geleceğe kadar olan dönemi kapsayan, Kuzey Amerikadaki bir demiryolu imparatorlukları oyunudur.
Naughty America: The Game Daha önce hiçbir oyunun gitmediği yerlere cesaretle gitmek için ilk çok oyunculu deneyime hazır olun!
Yorumlar
Yorum ekle