Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

America: No Peace Beyond the Line Türkçe yama

19.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız America: No Peace Beyond the Line. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni America: No Peace Beyond the Line (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Amerika, Data Becker tarafından geliştirilen Vahşi Batı tarihini anlatan gerçek zamanlı bir stratejidir. Bir oyuncu, çatışmanın dört tarafından birinin başında olabilir.

İndirme sayısı:
10500
Yayın yılı:
2001





America: No Peace Beyond the Line oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) America: No Peace Beyond the Line dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales America: No Peace Beyond the Line klasörüne koyun.

3. Türkçe yama America: No Peace Beyond the Line ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


America: No Peace Beyond the Line oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve America: No Peace Beyond the Line içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
1820den 1890a kadar Vahşi Batı tarihini anlatan gerçek zamanlı stratejiye bir ek.
Peace Island, oyuncunun dünyayı kurtarmaya ve kaybolan insanların gizemini çözmeye çalışan bir "kedi çetesinin" üyelerini kontrol ettiği bir aksiyon macera oyunudur.
Confrontation: Peace Enforcement, şirket (Russobit-M) tarafından Rusça konuşulan bölgelerde yayınlanan gerçek zamanlı strateji döngüsünden (Cold War: Conflicts, Gulf War) başka bir oyundur.
Rage in Peace, kendi evimizde ölmek için ölümden kaçmaya çalıştığımız kara mizahla dolu iki boyutlu bir platform oyunudur.
Vahşi Batının sert gerçeklerine gömülü gerçek zamanlı bir stratejinin ikinci kısmı.
Yorumlar
Yorum ekle