Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Peace Island Türkçe yama

03.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Peace Island. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Peace Island (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
Peace Island, oyuncunun dünyayı kurtarmaya ve kaybolan insanların gizemini çözmeye çalışan bir "kedi çetesinin" üyelerini kontrol ettiği bir aksiyon macera oyunudur.

İndirme sayısı:
8915
Yayın yılı:
2023





Peace Island oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Peace Island dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Peace Island klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Peace Island ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Peace Island oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Peace Island içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Amerika, Data Becker tarafından geliştirilen Vahşi Batı tarihini anlatan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Metal Gear Solid: Peace Walker, Sony PlayStation Portable için geliştirilen MGS serisinin ikinci girişidir.
Confrontation: Peace Enforcement, şirket (Russobit-M) tarafından Rusça konuşulan bölgelerde yayınlanan gerçek zamanlı strateji döngüsünden (Cold War: Conflicts, Gulf War) başka bir oyundur.
Rage in Peace, kendi evimizde ölmek için ölümden kaçmaya çalıştığımız kara mizahla dolu iki boyutlu bir platform oyunudur.
19. yüzyılın büyük isimlerinden biri olarak tarihe geçsin! Ülkenizin stratejisinin ve kaderinin kontrolünü elinize alın: iç politikalardan ekonomik ve bilimsel gelişmeye, savaş ve diplomasiye kadar.
Yorumlar
Yorum ekle