Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Harley Davidson: Race Across America Türkçe yama

04.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Harley Davidson: Race Across America. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TSRh.

Oyun için türkçe yama metni Harley Davidson: Race Across America (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Harley Davidson: Race Across America, ünlü motosiklet üreticisi Harley Davidson Motorcyclesın logosuyla imzalanan ilk bilgisayar oyunlarından biridir.

İndirme sayısı:
8462
Yayın yılı:
1999





Harley Davidson: Race Across America oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Harley Davidson: Race Across America dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Harley Davidson: Race Across America klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Harley Davidson: Race Across America ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Harley Davidson: Race Across America oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Harley Davidson: Race Across America içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Remington Super Slam Hunting: North America, Amerikalı üretici Remingtonun logosuyla imzalanan "hedef görüş" türündeki bir dizi arcade shooter oyunundaki ilk oyundur.
Harley Davidson: Road Trip, bir motosiklet yaşam tarzı hayal eden Nintendo Wii kullanıcıları için Destineerin geliştirme ekibinin bir önerisidir.
Amerika, Data Becker tarafından geliştirilen Vahşi Batı tarihini anlatan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Rails Across America, 1830dan yakın geleceğe kadar olan dönemi kapsayan, Kuzey Amerikadaki bir demiryolu imparatorlukları oyunudur.
Naughty America: The Game Daha önce hiçbir oyunun gitmediği yerlere cesaretle gitmek için ilk çok oyunculu deneyime hazır olun!
Yorumlar
Yorum ekle