Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Remington Super Slam Hunting: North America Türkçe yama

08.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Remington Super Slam Hunting: North America. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Remington Super Slam Hunting: North America (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Remington Super Slam Hunting: North America, Amerikalı üretici Remingtonun logosuyla imzalanan "hedef görüş" türündeki bir dizi arcade shooter oyunundaki ilk oyundur.

İndirme sayısı:
9881
Yayın yılı:
2010





Remington Super Slam Hunting: North America oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Remington Super Slam Hunting: North America dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Remington Super Slam Hunting: North America klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Remington Super Slam Hunting: North America ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Remington Super Slam Hunting: North America oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Remington Super Slam Hunting: North America içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve Wii için piyasaya sürülen Remington Super Slam Hunting: Alaska, Jack of All Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve Mastiff tarafından yayınlanan serinin üçüncü oyunudur.
Captain America: The Winter Soldier, süper kahramanın mücadelesini izometrik bir perspektiften tasvir eden dinamik bir mobil aksiyon RPGsidir.
North American Hunting Extravaganza, 3D People stüdyosunun kollarından biri olan Slovak geliştirme ekibi Arcade Moonun eseridir.
Hunting Simulator 2, 2017 yılında piyasaya sürülen serinin ikinci bölümüdür.
Dünyanın İlk Süper Askerinin Kalkanını Kullanın. İkinci Dünya Savaşının en karanlık günlerinde geçen bu sürükleyici orijinal üçüncü şahıs aksiyon macera oyununda Red Skullun ordusuyla yüzleşirken
Yorumlar
Yorum ekle