Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

North American Hunting Extravaganza Türkçe yama

14.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, North American Hunting Extravaganza, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: F4CG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni North American Hunting Extravaganza (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
North American Hunting Extravaganza, 3D People stüdyosunun kollarından biri olan Slovak geliştirme ekibi Arcade Moonun eseridir. Başlık, sanal hayvanlarda daha az talepkar çekim sevenlere yöneliktir.

İndirme sayısı:
10904
Yayın yılı:
2008





North American Hunting Extravaganza oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) North American Hunting Extravaganza dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales North American Hunting Extravaganza klasörüne koyun.

3. Türkçe yama North American Hunting Extravaganza ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


North American Hunting Extravaganza oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve North American Hunting Extravaganza içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Remington Super Slam Hunting: North America, Amerikalı üretici Remingtonun logosuyla imzalanan "hedef görüş" türündeki bir dizi arcade shooter oyunundaki ilk oyundur.
Fishing: North Atlantic, Kuzey Atlantik bölgesinde balık tutmaya odaklanan bir simülasyon oyunudur.
Şimdi, 1 satan çiftlik simülasyonunun devamı olan John Deere North American Farmer ile çiftliğinizi oluştururken ve yönetirken daha da fazla eğlenin.
Bir Hayat Hikayesi The Old North, bir fanteziler ve gerçekler dünyasıdır.
PC, iOS, Switch ve ANDde yayınlanan Bluecoats: North vs South, Fransız şirketi Anuman Interactivein doğrudan Amiga bilgisayarlarından bir hit (500/600/1200) diriltme girişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle