Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Celestian Tales: Old North Türkçe yama

24.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Celestian Tales: Old North, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Celestian Tales: Old North (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Bir Hayat Hikayesi The Old North, bir fanteziler ve gerçekler dünyasıdır. Kılıçlar ve büyüler hakkında, ama yine de insanlar ve ölümlüler.

İndirme sayısı:
9939
Yayın yılı:
2015





Celestian Tales: Old North oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Celestian Tales: Old North dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Celestian Tales: Old North klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Celestian Tales: Old North ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Celestian Tales: Old North oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Celestian Tales: Old North içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
North American Hunting Extravaganza, 3D People stüdyosunun kollarından biri olan Slovak geliştirme ekibi Arcade Moonun eseridir.
Celestian Tales: Realms Beyond, fantastik bir dünyada geçen elle çizilmiş bir RPGnin ikinci bölümüdür, zor kararlar vermeye ve türün tipik sıra tabanlı dövüşlerine odaklanmıştır.
Europa Universalis: Crown of the North, Paradox Entertainmentın çok popüler Europa Universalis serisinin bir başka gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Kuzey Aslanları, Europa Universalis IV. Strateji oyunu için on altıncı büyük genişleme.
PC, iOS, Switch ve ANDde yayınlanan Bluecoats: North vs South, Fransız şirketi Anuman Interactivein doğrudan Amiga bilgisayarlarından bir hit (500/600/1200) diriltme girişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle