Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Celestian Tales: Realms Beyond Türkçe yama

19.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Celestian Tales: Realms Beyond. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: IRAQ ATT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Celestian Tales: Realms Beyond (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Celestian Tales: Realms Beyond, fantastik bir dünyada geçen elle çizilmiş bir RPGnin ikinci bölümüdür, zor kararlar vermeye ve türün tipik sıra tabanlı dövüşlerine odaklanmıştır.

İndirme sayısı:
8809
Yayın yılı:
2020





Celestian Tales: Realms Beyond oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Celestian Tales: Realms Beyond dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Celestian Tales: Realms Beyond klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Celestian Tales: Realms Beyond ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Celestian Tales: Realms Beyond oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Celestian Tales: Realms Beyond içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trail, Realms of Arkania: Blade of Destiny tarafından başlatılan ve 1992de piyasaya sürülen Realms of Arkania serisinin ikinci bölümüdür.
Tales of Symphonia Chronicles & Tales of Graces F Games Compilation for PS3, Tales of Symphonia, Tales of Symphonia: Dawn of the New World ve Tales of Graces Fyi içeren bir derlemedir.
Realms of Arkania: PC için Star Trail HD, en çok satan RPG serisinin ilk olarak 1994 yılında piyasaya sürülen ikinci bölümünün yeniden çevrimidir.
Age of Wonders III: PC için Golden Realms, sıra tabanlı strateji Age of Wonders IIIün ilk büyük genişletmesidir.
Bir Hayat Hikayesi The Old North, bir fanteziler ve gerçekler dünyasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle