Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Realms of Arkania: Star Trail HD Türkçe yama

23.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Realms of Arkania: Star Trail HD. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AURA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Realms of Arkania: Star Trail HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
Realms of Arkania: PC için Star Trail HD, en çok satan RPG serisinin ilk olarak 1994 yılında piyasaya sürülen ikinci bölümünün yeniden çevrimidir.

İndirme sayısı:
9031
Yayın yılı:
2017





Realms of Arkania: Star Trail HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Realms of Arkania: Star Trail HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Realms of Arkania: Star Trail HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Realms of Arkania: Star Trail HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Realms of Arkania: Star Trail HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Realms of Arkania: Star Trail HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trail, Realms of Arkania: Blade of Destiny tarafından başlatılan ve 1992de piyasaya sürülen Realms of Arkania serisinin ikinci bölümüdür.
PC ve SWITCH için The Trail: Frontier Challenge, 22 Cans Studios tarafından geliştirilen The Trail: A Frontier Journey adlı hayatta kalma oyununun genişletilmiş bir versiyonudur.
Organ Trail: PS4 ve PSV için Complete Edition, zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalma hakkında bir oyundur.
Shadows over Riva, popüler RPG Das Schwartze Auge gazetesine dayanan Realms of Arkania serisinin üçüncü bölümüdür.
Realms of Arkania: Blade of Destiny HD, tüm zamanların en önemli rol yapma oyunlarından birinin yeniden çevrimidir ve bu, bugüne kadar hala hatırlanan üçlemenin doğmasına neden olmuştur.
Yorumlar
Yorum ekle