Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Realms of Arkania: Blade of Destiny HD Türkçe yama

12.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Realms of Arkania: Blade of Destiny HD. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Realms of Arkania: Blade of Destiny HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
Realms of Arkania: Blade of Destiny HD, tüm zamanların en önemli rol yapma oyunlarından birinin yeniden çevrimidir ve bu, bugüne kadar hala hatırlanan üçlemenin doğmasına neden olmuştur.

İndirme sayısı:
10711
Yayın yılı:
2013





Realms of Arkania: Blade of Destiny HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Realms of Arkania: Blade of Destiny HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Realms of Arkania: Blade of Destiny HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Realms of Arkania: Blade of Destiny HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Realms of Arkania: Blade of Destiny HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Realms of Arkania: Blade of Destiny HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trail, Realms of Arkania: Blade of Destiny tarafından başlatılan ve 1992de piyasaya sürülen Realms of Arkania serisinin ikinci bölümüdür.
Destiny 2: The Witch Queen, Destiny serisinin en çok satan FPP nişancı oyunu Destiny 2nin bir sonraki genişleme paketidir.
Realms of Arkania: PC için Star Trail HD, en çok satan RPG serisinin ilk olarak 1994 yılında piyasaya sürülen ikinci bölümünün yeniden çevrimidir.
Battle Realms Legends, 2001 yılında Liquid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen popüler RTS Battle Realms stratejisinden bilinen evrende geçen bir koleksiyoncu kart oyunudur.
Shadows over Riva, popüler RPG Das Schwartze Auge gazetesine dayanan Realms of Arkania serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle