Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto: Clash of Ninja Revolution Türkçe yama

29.12.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Naruto: Clash of Ninja Revolution. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama XOR37H sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Naruto: Clash of Ninja Revolution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Naruto: Clash of Ninja Revolution, aynı isimdeki savaşçının kahramanı olduğu başka bir yapım. Selefine benzer şekilde, Masashi Kishimotonun popüler animesine dayanıyordu.

İndirme sayısı:
10571
Yayın yılı:
2007





Naruto: Clash of Ninja Revolution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto: Clash of Ninja Revolution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto: Clash of Ninja Revolution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto: Clash of Ninja Revolution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto: Clash of Ninja Revolution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto: Clash of Ninja Revolution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, CyberConnect 2 stüdyosu ve Namco Bandai endişesinin, öncelikle Masashi Kishimoto tarafından yaratılan manga hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Naruto: Clash of Ninja 2, yalnızca GameCubede bulunan D3 Publisher tarafından yayınlanan bir hitin devamı niteliğindedir.
Naruto: Clash of Ninja, genç bir ninja savaşçısı hakkında manga ve popüler bir animasyon dizisine dayanan Tomyden bir dövüş.
Naruto: Clash of Ninja Revolution 2, aynı isimdeki savaşçının kahramanı olduğu başka bir arcade dövüş oyunudur.
Clash of Ninja Revolution 3, popüler anime TV dizisi Naruto Shippudene dayanan Wii için arcade dövüş oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle