Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

You Must Build a Boat Türkçe yama

12.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik You Must Build a Boat. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: tPORt, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni You Must Build a Boat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
You Must Build a Boat, bazı RPG unsurları içeren bir 3lü eşleştirme mantık oyunudur. PCler için bağımsız EightEight Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8431
Yayın yılı:
2015





You Must Build a Boat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) You Must Build a Boat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales You Must Build a Boat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama You Must Build a Boat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


You Must Build a Boat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve You Must Build a Boat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Pixel Boat Rush, retro geleneğinde yapılmış dinamik bir arcade oyunudur.
Demolish & Build 2018, PlayWay tarafından yayınlanan ve Noble Muffins stüdyosu tarafından geliştirilen bir bina simülatörü serisinin başka bir bölümüdür.
NDS ve PCde piyasaya sürülen Build-a-lot, arsalarımızı ustaca yöneten bir emlak yöneticisi rolünü oynadığımız basit bir ekonomik stratejidir.
U-Boat: Battle in the Mediterranean PC için Ubisoft Romanya tarafından geliştirilen ünlü denizaltı simülatörü Silent Hunter IIIün ikinci resmi olmayan genişletmesidir.
Demolish & Build Company 2017, PC için Noble Muffins olarak bilinen bağımsız bir ekip tarafından oluşturuldu.
Yorumlar
Yorum ekle