Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Demolish & Build Company 2017 Türkçe yama

14.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Demolish & Build Company 2017. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Demolish & Build Company 2017 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Reloaded
Oyun açıklaması:
Demolish & Build Company 2017, PC için Noble Muffins olarak bilinen bağımsız bir ekip tarafından oluşturuldu. Oyun, farklı simülatör oyunları yayınlama konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan PlayWay tarafından piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
8971
Yayın yılı:
2016





Demolish & Build Company 2017 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Demolish & Build Company 2017 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Demolish & Build Company 2017 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Demolish & Build Company 2017 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Demolish & Build Company 2017 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Demolish & Build Company 2017 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Anno: Build an Empire, Alman şirketi Max Design tarafından 1998de yayınlanan popüler ekonomik serinin mobil versiyonudur.
Stormworks: Build and Rescue, içinde araçlar tasarladığımız ve kurtarma görevlerine devam ettiğimiz özel bir hizmet simülatörüdür.
Demolish & Build 2018, PlayWay tarafından yayınlanan ve Noble Muffins stüdyosu tarafından geliştirilen bir bina simülatörü serisinin başka bir bölümüdür.
NDS ve PCde piyasaya sürülen Build-a-lot, arsalarımızı ustaca yöneten bir emlak yöneticisi rolünü oynadığımız basit bir ekonomik stratejidir.
You Must Build a Boat, bazı RPG unsurları içeren bir 3lü eşleştirme mantık oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle