Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Build-a-lot Türkçe yama

14.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Build-a-lot. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama AoRE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Build-a-lot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
NDS ve PCde piyasaya sürülen Build-a-lot, arsalarımızı ustaca yöneten bir emlak yöneticisi rolünü oynadığımız basit bir ekonomik stratejidir.

İndirme sayısı:
10941
Yayın yılı:
2008





Build-a-lot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Build-a-lot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Build-a-lot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Build-a-lot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Build-a-lot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Build-a-lot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Anno: Build an Empire, Alman şirketi Max Design tarafından 1998de yayınlanan popüler ekonomik serinin mobil versiyonudur.
Stormworks: Build and Rescue, içinde araçlar tasarladığımız ve kurtarma görevlerine devam ettiğimiz özel bir hizmet simülatörüdür.
Demolish & Build 2018, PlayWay tarafından yayınlanan ve Noble Muffins stüdyosu tarafından geliştirilen bir bina simülatörü serisinin başka bir bölümüdür.
You Must Build a Boat, bazı RPG unsurları içeren bir 3lü eşleştirme mantık oyunudur.
Demolish & Build Company 2017, PC için Noble Muffins olarak bilinen bağımsız bir ekip tarafından oluşturuldu.
Yorumlar
Yorum ekle