Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Persona 5 Türkçe yama

02.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Persona 5. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Persona 5 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Shin Megami Tensei: PS4, PS3 ve X360 için Persona 5, daha büyük Megami Tensei serisinin bir alt serisi olan popüler Japon RPG serisi Personanın en son girişidir.

İndirme sayısı:
8852
Yayın yılı:
2017





Persona 5 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Persona 5 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Persona 5 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Persona 5 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Persona 5 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Persona 5 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Persona Q: Shadow of the Labyrinth, Persona Ekibinin Shin Megami Tensei serisi: Personayı yeni bir donanım platformu olan Nintendo 3DS konsolunda tanıtma girişimidir.
RPG türüne yeni bir soluk getirdiği için eleştirmenler ve hayranlar tarafından selamlanan Persona 3 Portable, Persona 3ü bu kadar muazzam, ödüllü bir hit yapan her şeyi alır ve onu mükemmel el tipi
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur.
Shin Megami Tensei®: Persona®2: Japonya dışında asla piyasaya sürülmeyecek, beğenilen Persona serisi rol yapma oyunlarının tek girişi olan Innocent Sin™, sonunda bu sonbaharda PSP sistemi için Kuzey
Shin Megami Tensei: Persona 2 Etrernal Punishment, 1999 yılında Playstation konsolunda Japonya ve ABDde çıkış yapan bir jRPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle