Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mortal Shell: Enhanced Edition Türkçe yama

19.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Mortal Shell: Enhanced Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Mortal Shell: Enhanced Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Mortal Shell, Soğuk Symetri Studionun ilk projesidir. Bu, Souls benzeri bir oyun veya Dark Souls serisinin tarzında aksiyon RPGsidir. Oyun 2018de Dungeonhaven adı altında, diğerlerinin yanı sıra Call of Duty Serisi ve Tsushima Ghost üzerinde çalışan üç geliştiricinin bir projesi olarak başladı.

İndirme sayısı:
10651
Yayın yılı:
2020





Mortal Shell: Enhanced Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mortal Shell: Enhanced Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mortal Shell: Enhanced Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mortal Shell: Enhanced Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mortal Shell: Enhanced Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mortal Shell: Enhanced Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mortal Shell, Cold Symmetry stüdyosunun ilk projesidir. Bu, Dark Souls serisi tarzında ruh benzeri bir oyun veya aksiyon RPGsidir.
Planescape Torment: PC, AND ve iOS için Enhanced Edition, Black Isle Studios tarafından geliştirilen klasik 1999 RPG Planescape: Tormentin yeniden düzenlenmiş versiyonudur.
Between the Sleep: Enhanced Edition, 2014te piyasaya sürülen sıra dışı bir korku oyunu olan Within the Sleepin genişletilmiş bir versiyonudur.
Little Big Adventure: Enhanced Edition for PC, ilk olarak 1994 yılında PC için piyasaya sürülen RPG unsurlarına sahip klasik aksiyon macera oyununun (Relentless: Twinsens Adventure in the USA olarak
Neverwinter Nights: Enhanced Edition for PC, BioWarein klasik RPG oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle