Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SINoALICE Türkçe yama

19.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız SINoALICE. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni SINoALICE (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
SINoALICE, karanlık bir fantezi evreninde geçen bir RPG oyunudur. Oyun, geleneksel masallardan ilham alan karakterlere odaklanır ve kapsamlı çevrimiçi işlevsellik sunar.

İndirme sayısı:
9167
Yayın yılı:
2020





SINoALICE oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SINoALICE dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SINoALICE klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SINoALICE ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SINoALICE oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SINoALICE içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adalar Adaları, The Elder Scrolls serisinden ilham alan bir fantezi evreninde geçen bir açık dünya RPGsidir.
Tengamide, geleneksel Japon sanat ve el sanatlarından ilham alan bir sanat stiliyle, kağıttan yapılmış güzel bir 3D açılır dünyayı keşfedersiniz.
iOS ve PC için Castle In The Darkness, MegaMan, Metroid veya Castlevania gibi efsanevi oyunlardan ilham alan retro tarzı, geleneksel bir 2D platform oyunudur.
Son of Nor, Arap mitolojisinden ilham alan bir fantezi macera aksiyon oyunudur.
Under Night In-Birth Exe: Late[st] for PS4, PS3 ve PSV, oyun endüstrisinin bu türde uzmanlaşan gazilerinden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen geleneksel bir 2D dövüş oyunudur;
Yorumlar
Yorum ekle