Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Isles of Adalar Türkçe yama

08.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Isles of Adalar, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir PARADiGM, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Isles of Adalar (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Adalar Adaları, The Elder Scrolls serisinden ilham alan bir fantezi evreninde geçen bir açık dünya RPGsidir. Başlık, diyaloglara ve önemli rol yapma kararlarına büyük önem vermektedir.

İndirme sayısı:
10390
Yayın yılı:
2023





Isles of Adalar oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Isles of Adalar dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Isles of Adalar klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Isles of Adalar ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Isles of Adalar oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Isles of Adalar içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
High Isle, The Elder Scrolls Online MMORPG için ZeniMax Online tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir başka büyük genişleme (bölüm).
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC, PS4 ve XONE için Morrowind, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited adlı bir MMORPG için başka bir büyük genişleme paketidir.
Shivering Isles, mevcut Oblivion dünyasına eklenir, böylece mevcut kayıtlı oyununuz/karakterinizle oynamaya devam edebilir veya Shivering Islestaki yeni içeriği keşfetmek için tamamen yeni bir
Darkness Rising, günümüzün en iyi MMOCRPG oyunlarından biri olan Dark Age of Camelotun altıncı (Shrouded Isles, Trials of Atlantis, Foundations, New Frontiers, Catacombstan sonra) uzantısıdır.
Crazy Car Championshipte oyuncular çeşitli bileşenlerden kendi araçlarını yapabilir ve ardından Celestisteki uçan adalar takımadalarında bulunan fütüristik rotalarda yarışabilirler.
Yorumlar
Yorum ekle